Aangenaam Kennismaken

Kinderen kunnen niet los worden gezien van hun ouders. Bij het coachen van kinderen is het dus van belang dat ouders ook meegenomen worden in dat proces. Aangenaam Kennismaken is het eerste spel wat ingezet kan worden bij het intake- of coachgesprek met ouders. Het zet de ouder aan het nadenken over zichzelf, de situatie of de zorg en de wensen of verlangens voor het kind. Daarbij krijgt de ouder ook meteen een beeld van de manier van werken van de kindercoach.

Aangenaam Kennismaken is een prachtige werkvorm, ontwikkeld door Jeannette Stam. Zij ontwikkelde ook het succesvolle kindercoachspel COACHEE en heeft haar eigen opleidingscentrum voor kindercoaches (www.magievankindercoaching.nl)

De workshop

Het coachen van kinderen vraagt van de kindercoach iets anders dan het begeleiden van de ouder(s). Daarom bied ik een workshop aan van een dag waarin het coachen van ouders centraal staat. Natuurlijk doe ik dit met behulp van het spel ‘Aangenaam kennismaken’. Ik vertel je over de verschillende manieren en situaties waarin je deze tool kunt gaan inzetten.

Je gaat het spel ontdekken als coach en coachee, maar ook als ondernemer, zodat jij zelf met mooie inzichten over je praktijk naar huis gaat.

Wat anderen zeggen

“Chantal geeft een hele fijne workshop om het spel ‘Aangenaam kennismaken’ te leren kennen. Door praktisch aan de slag te gaan met het spel, ori├źnterend op jezelf als coach, leerkracht of jouw praktijk heb ik zelf kunnen ervaren wat de magie van dit spel doet.”

“Een workshop in balans en met veel kleine cadeautjes voor mij als deelnemer.”