Coachee

Het COACHEE!-spel kun je eigenlijk geen spel noemen. Het is een inspirerende tool voor iedereen die op een coachende wijze met kinderen werkt. COACHEE! kan worden gespeeld met kinderen, jongeren en volwassenen en geeft op een veilige en rustgevende manier veel informatie over de coachee, de situatie waarin de coachee zich bevindt en de hulpvraag of levensles die bij de coachee speelt.

Concreet en praktisch, voor iedereen die op coachende manier met kinderen werkt.
Ontwikkeld in de kindercoach-, opleidings- en onderwijspraktijk.
Afgestemd op de zorgvraag van het kind, de ouders en de begeleider.
Combinatie van diverse werkvormen.
Hoofd, hart en handen worden aangesproken.
Effectief Hulpmiddel om het ontstane probleem naar de oplossende fase te begeleiden.
Eigen kwaliteiten en talenten van zowel het kind, als de ouders en de begeleider staan voorop.
Kindercoachmethode COACHEE!® is een product van het KinderCoachKasteel en ontwikkeld door Jeannette Stam.

De workshop

Tijdens deze workshop krijg je alle informatie die je over COACHEE! wilt weten. Ik geef tips t.a.v. een aantal specifieke opdrachtenkaartjes en je gaat zelf ervaren hoe COACHEE! werkt.

Wat anderen zeggen…

“Ik heb Chantal tijdens de workshop Coachee! leren kennen als een inspirerende, wijze en liefdevolle vrouw. Iemand die mij wist te raken met haar persoonlijke verhaal, de tips en trucs die ze meegaf en de manier waarop ze mij het spel Coachee! liet ervaren. Een aanrader voor iedere professional.”

“Vandaag heb ik de licentie workshop van Coachee gehad. Chantal, wat ben je een prachtig mens. Ik heb deze dag ervaren als heel bijzonder, interessant en leerzaam. Je hebt alles heel mooi uitgelegd en verwoord. Ik vond het heel boeiend en heb in deze dag al veel geleerd. Ontzettend bedankt voor deze dag met mooie momenten.”