Lovely words


Het bodywork was helend en zo'n fijne presence heb jij!! Ik gun dit iedereen.. direct naar de pijn om het toe te laten en daarmee los te laten. Goud! Deze vrouw!


Je moet dit echt ervaren om te kunnen begrijpen wat het met je doet. Met jouw liefdevolle aanraking en coachende begeleiding kunnen oude pijnen écht losgelaten worden. De verandering is zo voelbaar.


Chantal is intuïtief, analytisch en bereid om de diepte met je in te gaan. Ze neemt scherp waar en geeft je met liefde een schop onder je kont als je dat nodig hebt. Het mooie is dat ze haar eigen processen ook steeds opnieuw aangaat waardoor zij doorleefde levenslessen doorgeeft. En zeker niet onbelangrijk; met de nodige humor!


Chantal, wat ben jij een prachtig mens. Je spreekt zo liefdevol en weet de zere plekken zacht te raken.


Hartritme XL was voor mij weer magisch. Al toen ik naast het veld stond, gebeurde er al iets. Emoties kwamen op. Ik werd naar een bepaalde plek 'geroepen'. Hartritme heeft me echt laten connecten met mijn essentie, wat ik in mijn hele lijf voelde. Heel fijn hoe jij Chantal me weer echt liet aarden en in mezelf liet komen. Hartritme heeft me duidelijk laten zien welke stappen ik nu mag nemen en wat ik te doen heb. Vooral de intense beleving is me nu heel erg bijgebleven. Ik hoorde en zag niets meer om me heen, ik was volledig gefocust.


Chantal, jouw innerlijke wijsheid en sterke intuïtie is een fijne basis. Hiermee voel je precies aan wat de ander nodig heeft. En dit weet je zo te brengen dat de ander het antwoord van binnen ook gaat zien. Je blijft dichtbij jouw eigen waarde en geeft deze waarde door aan de ander. De rust ruimte en liefde die je creëert laat harten stromen. En geeft mooie inzichten. Bij jou voel je je veilig en mag je zijn wie je bent.


Ik kan bij jou gewoon mijzelf zijn!


Chantal heeft een goed inlevingsvermogen. Ze is heel open en toegankelijk, waardoor ik mij direct op mijn gemak voelde. Chantal luistert heel goed naar wat je vertelt en stelt dan exact de goede vragen. Zij helpt jou jezelf te helpen.


Ik vind het heel mooi wat je doet, maar ook hóe je het doet. Met zoveel liefde en passie...


Chantal is een professionele, warme vrouw met passie voor haar vak. Ze kijkt met je mee en laat je liefdevol kijken naar jouw processen.


Chantal is een lieve, rustige vrouw die je heel goed op je gemak weet te stellen en waarbij ik me gelijk thuis voelde.


Chantal is een lieve vrouw die snel doorheeft wat je nodig hebt. Zij durft met je mee te kijken, je uit te dagen net dat stapje te zetten wat je nodig hebt maar ook om je een pas op de plaats te laten maken als dat nodig is. Tijdens coaching heb ik veel van haar mogen leren door middel van Hartritme, maar ook door de rake vragen die ze stelt, de dingen die ze spiegelt maar ook simpelweg door even stil te zijn.