Hartritme

Ik liep in het bos. Alleen met mijn hond Simba. Ik liep wat te mijmeren over waar ik nu sta, over mijn ontwikkelingen, mijn eigenwensen en over Hartritme.

Ineens hoorde ik een specht. Zo aanwezig, zo duidelijk. Hij was pal boven mij. Ik wist dat hij een boodschap bracht. Hij bleef maar kloppen…

Volgens het sjamanisme brengt de specht oa. deze boodschap: “Ik vraag je om je intuïtie en het ritme van je eigen hartslag te volgen om naar binnen te kijken, naar je ziel. Hier ligt de verwerkelijking van je dromen.”
Hij staat voor emotionele groei, verandering, beschermer van huis en haard, tederheid en ware liefde.

Energetisch staat het voor het herstellen van je levensenergie, je hartchakra.
Hij helpt je om je van oude belemmeringen en bindingen los te maken en biedt je de kans om door verandering zelf je leven te creëren en je dromen waar te maken.

En weet je welke edelsteen bij de specht hoort?
Juist! De rozekwarts.

Dank je wel, specht! Dit is precies waar ‘Hartritme’ over gaat…

Met heel veel liefde en uit mijn hart ontstaan.
Hartegroet, Chantal

Uit: Het informatieboekje over Hartritme


Coachen met Hartritme

Verbinding van hart tot hart.
Tussen jou en mij.
Liefdevol en zacht.
En ja, ook confronterend.
Jij voelt en geeft de weg aan.
Ik volg jou.

Hartritme

Hartritme is voor coaching aan kinderen, jongeren en volwassenen.
Hartritme is ontwikkeld, door Chantal Philips, tijdens de Masteropleiding van de Magie van Kindercoaching.


♥ Het veld van Hartritme gaat langs 9 onderdelen die tijdens het coachen aanwezig zijn. Jij bepaalt de volgorde. Jij bepaalt het ritme. Vanuit jouw essentie.
♥ Hartritme helpt je om dichterbij jezelf te komen. Zonder laagjes, gebeurtenissen, kleur en ruis.

“Look inside yourself. Remember who you are.”

~ Mufasa

♥ De 100 hartwoordenkaarten geven je taal, om te kunnen verwoorden wat je voelt, je een richting aan te geven, een nieuw inzicht of een bevestiging.
♥ De rozekwarts helpt o.a. bij het kunnen verbinden, maar ook bij het bij jezelf kunnen blijven, vanuit liefde voor jezelf.

Wat anderen zeggen…

“Hartritme heeft me echt laten connecten met mijn essentie, wat ik in mijn hele lijf voelde. Heel fijn hoe jij Chantal me weer echt liet aarden en in mezelf liet komen. Hartritme heeft me duidelijk laten zien welke stappen ik nu mag nemen en wat ik te doen heb.”

“Een coachsessie met Hartritme is zo voorbij. Door de woorden krijgt het gesprek steeds weer een impuls om verder te gaan.”

“Dit gaat diep!”

“Hartritme is een aanrader voor iedere coach die graag intuïtief werkt en een cadeautje voor elke cliënt die ermee gecoacht wordt.”