Start vanuit je hart – Coaching voor ondernemers

Ik ben in 2014 begonnen als kindercoach, omdat ik zag dat er veel kinderen vastliepen en ik daar vanuit het onderwijs voor mijn gevoel te weinig aan kon bijdragen. Ik wilde graag kinderen en hun ouders individueel begeleiden, in een eigen praktijk. Ik heb nooit gedacht ‘ik heb zo’n zin om ondernemer te worden, laat ik eens een opleiding tot kindercoach doen’.

Toch is het ondernemerschap onlosmakelijk verbonden met mijn rol als zelfstandige in mijn eigen praktijk. Ik snap dat veel mensen daar tegenop zien, want er komt best veel bij kijken.
Het gaat ineens over de Kamer van Koophandel, de belastingdienst, facturen schrijven en je administratie bijhouden, algemene voorwaarden, potentiële klanten bereiken, zichtbaarheid, netwerken, social media, terwijl je had bedacht om te gaan coachen…

Ondernemerschap op de manier die bij jou past is hartstikke leuk! Echt!
Ook dit kun je vanuit je hart doen. Ik begeleid je daar met liefde bij.

Met veel passie voor het coachvak en vanuit oprechte betrokkenheid kijk ik met jou mee naar jouw ‘eigenwensen’, jouw verlangens, rondom het opzetten en opbouwen van jouw praktijk.

Mijn ondernemerscoaching is niet alleen voor starters…
Ook wanneer je al even bezig bent met jouw bedrijf kan het fijn zijn dat er iemand met je mee kijkt.
Misschien was je de verbinding kwijt met je bedrijf of heeft je bedrijf een nieuwe richting nodig.
Misschien start je, net als ik in september 2020, wel met een nieuw bedrijf, een nieuwe naam, een nieuwe doelgroep.
Je kunt op elk moment opnieuw starten vanuit je hart, je opnieuw verbinden met je essentie, een richting bepalen en/of een hernieuwde focus krijgen.

“Ik werk graag met gepassioneerde professionals die weten waar ze voor staan en willen bijdragen aan de kwaliteit van hun prachtige vak. Met professionals die weten dat investeren in zichzelf, investeren in hun bedrijf is. Jij bent je bedrijf!”

Wil jij (vanuit je) HART werken aan je bedrijf én aan jezelf?
Je bent van harte welkom!